My blog

Online training Netwerkmarketing


Heb jij interesse in een online training voor netwerkmarketing? Tijdens zo’n training heb je de gelegenheid op het gebied van netwerkmarketing. Tips waar je het maximale uit je bedrijf kan halen. Het ideale van dit is dat je de training online kunt volgen.

 

Wat is netwerkmarketing?

Netwerkmarketing is een business model. Organisaties laten hun diensten of producten verkopen door onafhankelijke verkopers. Hoe meer van deze verkopers verkopen, hoe meer ermee verdiend kan worden. Het wordt vaak ook gestimuleerd om nieuwe verkopers te introduceren. Leg jij een nieuw bedrijf voor? In veel gevallen ontvang je dan commissie wanneer deze partij iets verkoopt. Netwerkmarketing is vooral een trend bij personen die de wens hebben om part-time te werken en op deze manier hun eigen werktijden kunnen bepalen.
Een goed voorbeeld van een organisatie die gebruik maakt van dit model is  Tupperware.

Netwerkmarketing Online

Door de komst van het internet is er veel veranderd in het landschap van netwerkmarketing. Tijdens deze online cursus leer je hoe je door gebruikmaking van social media en het internet succes kan boeken. Het is voor netwerkmarketing essentieel om een uitgebreid netwerk te hebben. Vroeger ging dat vooral face-to-face en ook soms telefonisch. Hierin is dus een grote shift gemaakt door de komst van het internet. Tegenwoordig is LinkedIn het online zakelijke netwerk voor iedereen. Niet alleen via LinkedIn kun je mensen uit je netwerk benaderen. Ook Twitter, Facebook en Instagram kunnen een enorm bereik hebben. Focus met je posts op een specifiek onderwerp. Dan hoef je alleen nog te wachten tot potentiële leads jou gevonden hebben.

Leer verkopen en doe mee

Ben jij al op de hoogte hoe je social media in je voordeel kunt gebruiken voor netwerkmarketing? Het is echter niet zo dat social media al het werk uit handen neemt. Je zult alsnog zelf handen uit de mouwn moeten steken. Een belangrijk aspect van netwerkmarketing is het verkopen van diensten of producten door relaties opbouwen met (potentiële) klanten. Deze relaties vormen de basis van jouw bedrijf en verkoopcijfers. De allerbeste tips voor een langdurige positieve relatie met klanten krijg je tijdens onze cursus online training voor netwerkmarketing.